Kirjeldus
Selles grillis saate valmistada toitu mitte ainult otse süte kohal, vaid ka suitsutuskambris.
Kaudgrillimine on võimalik tänu grilli erilisele disainile: väiksem, veidi sügavam põlemiskamber tekitab puidu põletamise tagajärjel suitsu. See siseneb suuremasse kambrisse, kus toitu hoitakse.
Selles kambris küpsetatakse liha, kala jne õrnalt temperatuuril umbes 80 °C kuni 130 °C igast küljest.
Tänu sellele säilitavad nad mahlase tekstuuri ja annavad suitsuroogadele tüüpilise maitse.
Suitsu intensiivsust saab reguleerida ventilatsiooniklappide abil ning küpsetuskambri temperatuuri hoitakse konstantsena ja seda jälgitakse kaane sisse integreeritud termomeetri abil.
See võimaldab valmistada alati täiuslikke roogasid.
Tehnilised andmed:
– põhikauss 73,5 x 45,5 x 22,5 cm
– külgkauss 40 x 36 x 18
– kõrgus 129 cm
Varustus:
– kolm kroomresti põhikambris
Tarneaeg ca 7 tööpäeva
NB! See toode ei mahu pakiautomaati. Ostukorvis palume valida uksest ukseni transpordi.